Slachtoffers en nabestaanden Bloedbad Alphen a/d Rijn vragen hulp Corpocon

Corpocon is benaderd om de slachtoffers, ondernemer-slachtoffers en nabestaanden van het bloedbad in Alphen aan den Rijn te ondersteunen bij hun aansprakelijkheidstelling van het Ministerie van Veiligheid & Justitie en Politie Hollands Midden.

Wij behartigen kosteloos de belangen van inmiddels 40 slachtoffers en nabestaanden. Het Ministerie van Veiligheid & Justitie en Politie Hollands Midden zijn als eersten aansprakelijk gesteld vanwege nalatigheid bij het handhaven van o.a. Art 7 Wet Wapen en Munitie en het illegaal toekennen van legale wapens waarmee de moordenaar T. van der Vlis op 9 april 2011 zes onschuldige burgers in koelen bloede heeft doodgeschoten.

Tot op heden ontkennen beide partijen iedere verantwoordelijkheid en wijzen beide instanties naar elkaar. Ondanks gesprekken met de advocaat van politie Hollands Midden is er geen overeenstemming bereikt over een genoegdoening voor de slachtoffers. Er wordt echter alleen maar weggekeken en gedaan alsof alle slachtoffers al geholpen zijn. Dit is niet waar.

Corpocon heeft zich hierdoor genoodzaakt gezien om Beer advocaten te Amsterdam in te schakelen. Zij zullen ons juridisch steunen in onze strijd voor rechtvaardigheid.

»

Scroll to top