Corpocon Scalpel 789-286

Medische blunders

Een gemiste diagnose, de verkeerde operatietechniek, onvoldoende bewaking tijdens of na narcose, het onderschatten van de situatie (bijvoorbeeld bij een bevalling), toediening van de onjuiste medicatie, het onthouden van informatie over de risico’s of simpelweg de incorrecte handeling uitvoeren, zoals de chirurg die het verkeerde been afzette; het zal je maar gebeuren.

 

Los van het lichamelijke letsel brengen medische blunders ook veel emotionele schade met zich mee. Een gevoel van onrecht maar vooral van onmacht doet zich voor wanneer artsen, ziekenhuisdirecties en hun verzekeraar zich verschuilen achter allerlei smoesjes om maar niet te hoeven uitkeren. Een ‘complicatie’ zullen zij zeggen, in plaats van een beroepsfout.

 

Samen met een team van gelieerde medische experts waakt Corpocon over uw claimrecht zonder dat u daar klachten aan kunt overhouden. Wij zijn zeer ervaren op dit gebied en prikken de bekende verweren van medici en hun vertegenwoordigers altijd door. Het gaat hier om uw gezondheid, daarom doen we er alles aan om het onrecht zo snel mogelijk te herstellen!

 

Bent u zelf het slachtoffer van een medische blunder? Aarzel dan niet om ons te bellen voor een vrijblijvende afspraak: 0172 – 532434. Of mail naar: letsel@corpocon.com

Scroll to top