Ons kantoor

Corpocon haalt recht

Corpocon helpt mensen die door verschillende soorten ongelukken benadeeld zijn en recht hebben op compensatie. Dat doen we op een heldere manier. Wij voorzien slachtoffers van kraakhelder advies en staan ze gedurende de schadeafhandeling op een persoonlijke manier bij. Daarbij laten we ons niet afleiden of wegzetten door de tegenpartij. Waar recht valt te halen gaan wij recht op ons doel af om de zaak in het voordeel van onze klanten te beslechten.

Uitsluitend voor slachtoffers

Corpocon komt als letsel- en schadespecialist uitsluitend op voor de belangen van slachtoffers. Dit in tegenstelling tot veel andere partijen op dit gebied. Waar zij in veel gevallen net zo lief grote verzekeraars of de overheid adviseren, heeft Corpocon een duidelijke focus. Wij komen op voor u. Wij brengen de geleden en de voorziene schade in kaart, zoeken uit wie aansprakelijk is en verzorgen vervolgens de gehele aansprakelijkheidstelling.

Orlando Kadir

Corpocon is opgericht door Orlando Kadir. Hij is een ervaren letselschadespecialist die het bestrijden van onrecht als zijn grootste missie ziet. In dit verband verwierf hij ook landelijke bekendheid; zo staat hij ondermeer de slachtoffers van het bloedbad in Alphen aan den Rijn bij. Een voorbeeld waarbij de rechten van burgers door een grote instantie, in dit geval de Nederlandse overheid, met voeten getreden worden.

Bent u zelf het slachtoffer van een ongeval of een medische blunder? Aarzel dan niet om ons te bellen voor een vrijblijvende afspraak: 0172 – 532434. Of mail naar: letsel@corpocon.com

Scroll to top